Een weergaloos custom-made interieurartikel?

Fotolijstjes zijn er in alle soorten, vormen en stijlen. Maar het blijft hetzelfde: een foto achter glas, al danfoto-afdrukken niet opgeleukt met een fraaie lijst. Dat kan volkomen anders. En stijlvoller. Een foto op hout! Uw mooiste foto’s laten afdrukken door 24fotoophout.nl, creëert een uniek product dat het interieur sfeer geeft. De natuurlijke materialen geven warmte en de foto heeft geen invloed op de houttekening. Uw stralende, favoriete foto vindt zo zijn plek in uw huis.

Houtbeleving

Foto’s geven een tijdsbeeld. Ze vervullen ons met nostalgie, vreugde, een dierbare herinnering of een vertederende gedachte. De innovatie van foto op hout maakt het mogelijk deze herinneringen op een unieke manier weer te geven. Daarbij is het mogelijk in vorm, kleur en kwaliteit de foto op hout vorm te geven. Overigens is het ook een fantastisch cadeau om te geven.

Trends

Niet meer eindeloos zoeken naar de mooiste fotolijstjes. Foto op hout is een trend die nog lang zijn meerwaarde zal laten gelden. Het is een custom-made decoratie die het interieur versiert met natuurlijke materialen in combinatie met uw mooiste afbeeldingen. Hout is een stoer product en kent een unieke structuur. Het custom-made onderdeel is dat u zelf houtsoort, positie van planken, white-washing en formaat kunt kiezen. Het resultaat is altijd een inspirerend houtproduct.

Duurzame houtsoorten

Foto op hout gebruikt duurzame producten, maar werkt vooral samen met leveranciers die een verantwoorde herkomst garanderen. FSC en PEFC keurmerken zijn zo dus gegarandeerd. Er is een uitgebreide keuze van deze verantwoorde houtsoorten. Uw foto is te realiseren op berkenplex, larikshout, noestvrij ayoushout, vurenhout, steigerhout en multiplex. Hierbij is het mogelijk te kiezen om de afbeelding met- of zonder white-wash te produceren. White-wash is een dun laagje witte verf dat diepe kleuren optimaal houdt. Zo blijven kleuren helder en echter.

Formaten hout

De keuze in de formaten is eindeloos. Per 10 centimeter of de breedte van de planken is het mogelijk uw eigen formaat te bepalen. Zo is het houtwerk af te stemmen met het interieur. De wanddecoratie past zodoende in de eigen leef-, woon- of werkcontext. Overigens zijn er meer mogelijkheden. Uw originele foto kan worden verwerkt, maar ook een collage, een mozaïek of een foto die specifieke kleuraccenten nodig heeft.

Een sierlijke en smaakvolle wanddecoratie

Houtprints zijn bijzondere producten. Door de kwalitatieve afdrukken van 24fotoophout.nl geven een eigentijdse, trendy look en maken de details haarscherp zichtbaar. Per houtsoort is er verschil in de uitvoering. Elke houtsoort creëert een andere uitstraling. Bij vurenhout geven de warme, gelige kleur en de nerven een ruige look. Bij andere soorten zit er verschil in details, afwerking of presentatie. Die opties kunt u allemaal vinden op onze site.
U kiest 24fotoophout.nl omdat het topkwaliteit hout levert, de beste fine-art printtechnieken beheerst en zorgt dat u binnen 3-5 werkdagen kunt genieten van uw houtprint. We zien u graag op onze site!