Wat doet een Office 365 integratie specialist?

Een Office 365 integratie specialist kan je helpen om Office 365 te koppelen aan je andere softwaresystemen. Dankzij deze koppeling kunnen binnen je bedrijf de gegevens van Office 365 optimaal worden gebruikt. De Office 365 integratie specialist helpt je graag met deze integratie. Ook jij kunt in de toekomst tijd, geld, irritaties en fouten besparen.

 

Office 365 kan gekoppeld worden met je agenda

Een voorbeeld van een mogelijke koppeling is het op veel scholen door docenten gebruikte Magister. Dit programma kan gekoppeld worden met Office 365 agenda. Na koppeling zijn de items in de Magister-agenda’s van de docenten naadloos verbonden met hun agenda’s in Office 365 en dus direct in die agenda beschikbaar.

 

Office 365 kan gekoppeld worden met je contacten

Gebruik je bepaalde software, bijvoorbeeld een CRM-pakket, om je contacten en relaties te registreren. Een Office 365 specialist kan een koppeling maken. Je contacten en relaties zijn dan direct beschikbaar in Office 365. Je kunt je contacten en relaties een e-mail sturen zonder eerst het e-mail adres op te moeten zoeken. Bovendien staan hun telefoonnummers automatisch in je telefoon. Je hebt dus altijd en overal beschikken over actuele informatie.

 

Office 365 kan gekoppeld worden met je e-mail

Het is mogelijk om je e-mail te koppelen met de mailbox van Office 365. Wat betekent dat voor je werkdag? De mails van je mailbox kunnen automatisch worden uitgelezen. Het is dan mogelijk om diverse handelingen te automatiseren. Zo kunnen bijvoorbeeld orders in een boekhoudpakket automatisch worden ingelezen. Andere zaken die automatisch kunnen worden verwerkt:

  • Na het uitlezen van de urenregistratie wordt deze automatisch verwerkt in de daarvoor gebruikte software.
  • Financiële boekingen kunnen vanuit een mailbox worden opgepikt en vervolgens worden verwerkt.
  • Informatie over de voorraad van producten kan worden ingelezen en vervolgens in de juiste systemen worden verwerkt.
  • Via de mail in een vast format aangeleverde data kunnen direct worden verwerkt.

Met Office 365 integratie kunnen documenten worden beheerd

OneDrive en Sharepoint zijn onderdeel van Office 365. Je kunt er documenten mee opslaan en beheren. Ook deze pakketten kunnen worden gekoppeld. Na koppeling met bijvoorbeeld je boekhoudpakket worden je facturen in pdf automatisch in OneDrive of Sharepoint opgeslagen. Je hoeft je geen zorgen te maken, want je facturen zijn veilig opgeborgen.

 

Waarschijnlijk is Office 365 integratie ook iets voor jou

Heb je genoeg van het dagelijks invoeren en bijwerken van dezelfde gegevens in verschillende systemen? Wil je tijd, geld en ergernis besparen? Dan is integratie zeker iets voor jou. Door softwarekoppeling is het dubbel invoeren en bijwerken van gegevens niet meer nodig.

 

Meer weten over integratie van Office 365?

Je komt meer te weten over integratie door contact op te nemen met de specialisten van Spete.nl ICT Diensten. Zij kunnen je ongetwijfeld vertellen welke koppelingen er gemaakt kunnen worden. Kijk ook op hun website www.spete.nl.