iPhone reparatie Enschede

De nieuwe iPhone 7 is weer uit en er zijn inmiddels miljoenen ervan verkocht. De iPhone is sinds zijn lancering al de populairste smartphone in Nederland. Er zullen dan ook weer veel mensen voor sparen of een abonnement afsluiten.

iPhone 7

iphone-7Met de iPhone 7 komen er een hoop vernieuwingen. Een grote verandering met zijn voorgangers is dat het waterdicht is. Het heeft geen aansluiting voor de koptelefoon en moet dit draadloos gebeuren. Zo is er meer ruimte voor de batterij en gaat de iPhone 7 dus veel langer mee. Het heeft nu ook standaard veel meer opslag ruimte namelijk 32GB.

Schade

De iPhone zoals alle smartphones raakt makkelijk beschadigd. Iedereen is er voorzichtig mee maar ongelukken gebeuren mee. helaas worden ongelukjes niet door de garantie gedekt. In zo een situatie is het slim om gebruik te maken van een iPhone reparatie Enschede. Zo ben je namelijk weinig geld kwijt aan reparatie. iPhone reparatie Enschede zijn lokale winkels waar je terecht kun voor smartphone reparaties. Ze voeren de reparatie al binnen een werkdag uit en je betaald honderden euro’s minder dan wanneer je het door Apple zou laten repareren. Hieronder hebben we een aantal iPhone reparatie Enschede winkels op een rijtje gezet.