Steenstrips

Tegenwoordig zijn steenstrips allang niet meer zo saai als vroeger, toen er eigenlijk alleen maar steenstrips in een bakstenen uitvoering te koop waren. In de winkels treft u nu vele variaties aan, gemaakt met verschillende materialen. Zo worden er nu bijvoorbeeld strips gemaakt in natuursteen, keramisch, traditioneel en kunststeen.
SteenstripsDoordat de strips tegenwoordig van andere materialen gemaakt worden, is het nu ook mogelijk om deze in vele kleuren te maken en aan te bieden. Daardoor wordt het interessant om ze toe te passen in zowel de keuken, als de badkamer, het toilet, de slaapkamer, de schutting, de slaapkamer enzovoort. Ze zijn tegenwoordig namelijk ook vaak buiten te gebruiken, in natte ruimtes of rondom een open haard. U hoeft hierbij niet bang te zijn, dat er bijvoorbeeld schimmel in komt, of dat de lijm los laat. Steenstrips echter die gemaakt zijn van leisteen zijn niet vorstbestendig en kunnen niet buiten toegepast worden. Ook is het tegenwoordig niet meer nodig om elke type steenstrip te voegen, u kunt ze dan gewoon tegen elkaar plaatsen, wat een heel ander uiterlijk geeft aan uw muur. Dit geeft vaak een modernere uitstraling, maar klassiek kan natuurlijk ook nog steeds, en dan wel met voegen.
Vanwege het lichte gewicht van de steenstrips die tegenwoordig gemaakt worden, heb je geen steun zoals muurankers nodig. Bestel wel meteen de bijpassende lijm bij je steenstrips, zo weet je zeker dat het goed vastzit en ook blijft zitten.